Midland Tours, een kleine Nijkerkse reisorganisatie en volwaardig touringcarbedrijf, heeft donderdagmiddag 12 juli haar eerste touringcar gepresenteerd. Het publiek mocht een kijkje nemen.  Voorheen werden de bussen gehuurd, maar door een eigen bus aan te schaffen hoopt het jonge bedrijf de klant nog beter van dienst zijn. Naast de nieuwe bus was ook een aantal classic bussen te zien. Midland Tours is een touringcarbedrijf en reisorganisatie die gespecialiseerd is in het organiseren en uitvoeren van verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen per luxe touringcar. Ook voor een uitje met een bedrijf, familie of school bent u bij hen aan het juiste adres. Midland Tours werkt samen met gerenommeerde partners en zijn lid van de VvKR, de branchevereniging voor kleinschalige reisorganisaties. Tevens zijn zij aangesloten bij Stichting Take Over en bieden een garantieregeling bij reizen naar het buitenland.

 

Gijs Beijers – Eigenaar & Chauffeur-reisleider
Inmiddels al weer 16 jaar werkzaam als touringcarchauffeur/reisleider. In deze jaren heb ik al heel veel van Europa en Nederland mogen zien! Mijn vrouw Diana heeft zelf ook heel lang op de touringcar gereden. Zij weet hierdoor als geen ander wat het werk inhoud en kan ons nog regelmatig goede en leuke tips geven. Samen hebben we een dochtertje van 1,5 jaar en zij heeft haar eerste busreis ook al meegemaakt, naar het Zwarte Woud. Dus het word er bij ons met de paplepel ingegoten. Onderweg ontvang je vaak leuke reactie van de gasten zoals: “dit hadden we zelf nooit gevonden of geweten”. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een auto, sommige mensen denken vaak niet zo snel aan een busreis. Maar eigenlijk is er wel voor ieder wat wils, met al dan niet een programma, wat bij hem of haar past. En mocht deze reis er echt nog niet zijn, dan maken wij hem wel!

 

Roel Arends – Eigenaar & Chauffeur-reisleider
Ongeveer 2 jaar geleden hebben we onze droom werkelijkheid gemaakt en zijn we Midland Tours gestart. Het mooie is om te zien dat het steeds meer aan het groeien is! Onze kracht ligt in het enthousiasme voor het vak. Wat ik erg belangrijk vind is de persoonlijke aandacht, betrokkenheid, hartelijkheid en de kwaliteit voor onze gasten. Daarmee maken wij het verschil. Samen met mijn vrouw Christa woon ik in het gezellige Nijkerk. Zij werkt als gastouder aan huis en doet dit met veel plezier. Het leuke vind ik dat we de reis van A tot Z verzorgen. Samen met de klant beginnen we met het uitzoeken van een bestaande reis of we maken een reis helemaal naar de wensen van de klant. Daarna voeren we de reis zelf uit. En als de klant eind van de dag zegt: ”Roel, bedankt voor deze mooie dag en we hebben enorm genoten!” dan is dat waarvoor ik het doe!

 

René van Hal – Vervoersmanager & Chauffeur-reisleider
Al sinds mijn 19e jaar ben ik werkzaam in het beroepsvervoer met tussendoor een uitstapje naar zelfstandig ondernemer in de horeca. Het vak als touringcarchauffeur is er bij ons thuis met de paplepel ingegoten. Mijn vader is namelijk altijd touringcar chauffeur geweest. Zelf ben ik ook trotse vader van 2 zonen waarvan de jongste zich al aandient voor dit mooie vak. Ik voel mij vereerd dat ik door Roel en Gijs gevraagd ben mijn steentje bij te dragen aan Midland Tours en zal m’n vakkennis en ervaring op de touringcar goed gebruiken om samen met deze twee heren verder door te groeien. We zeggen altijd het kan altijd beter en dat is dan ook onze visie. Mijn motivatie en passie voor het vak haal ik uit de complimenten van onze klanten wanneer zij zeggen, volgende keer graag weer! Met de specialistische opleiding voor ondernemer in het personenvervoer die ik heb gevolgd, kan ik Midland Tours samen met Gijs en Roel naar een nog hoger level brengen.

Foto Kees van den Heuvel