Op donderdag 7 september kunt u de schrijver Murat Isik ontmoeten in de bibliotheek in Nijkerk. Hij komt vertellen over zijn nieuwe boek “Wees Onzichtbaar” een warm en ontroerend familieverhaal. Het wordt een interactieve avond. Marina Lanting van de Meiden van Roodbeen zal Murat Isik interviewen en er is volop gelegenheid om mee te doen aan het gesprek. 

Het nieuwe boek van Murat Isik (1977) is heel goed ontvangen. Wees Onzichtbaar is een warm en ontroerend familieverhaal. Het vertelt over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en is een prachtige coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld, gebaseerd op Murat Isiks eigen jeugd. Maar het is ook een schitterende en kleurrijke ode aan de Bijlmer.

Isik debuteerde in 2012 met Verloren Grond, die al tien drukken beleefde, de Bronzen Uil Publieksprijs kreeg en is vertaald in het Duits, Zweeds en Turks. Deze roman speelt zich af in Oost-Turkije in de jaren zestig. Een aangrijpend vader-zoonverhaal over vriendschap, verlies en hoop. Kaarten à € 6,75 zijn online te bestellen bij www.bibliotheeknijkerk.nl of verkrijgbaar bij De Meiden van Roodbeen (Verlaat 13) en bij de bibliotheek in Nijkerk en Hoevelaken. Aanvang 20.00 uur, inloop met kopje koffie/thee vanaf 19.30 uur.