Tijdens de 17e WUTTO wereldkampioenschappen hardbat op zaterdag 29 december scoorde REGA ongekend goed. Er waren gouden medailles voor Harrie Kuijvenhoven en Bjarne Olofsen, Kuijvenhoven was succesvol in de A-klasse en jeugdspeler Olofsen bleef ongeslagen op het D-niveau.

Een ander jeugdig talent van REGA, Sven van de Pol (17), maakte zo mogelijk nog meer indruk. Op het WK bereikte hij in de Superklasse de kwartfinales. Daarin was hij niet opgewassen tegen de beste Nederlandse verdediger, Arnoud Meijer. Twee dagen eerder stond hij in de Dutch Open-finale ook al tegenover de Hilversummer. Tegen de routine van Meijer, een echte ‘medaillepakker’, was Sven net niet opgewassen. Maar de zilveren medaille was in feite goud waard.
Op het WK pakte hij in andere categorieën twee medailles: brons in de hoogste jeugdklasse en dat herhaalde hij in de B-klasse dubbelspel, samen met routinier Jos Wynands.

De vierde REGA-deelnemer, Henk-Jan van Leijenhorst, greep in zijn klasse net naast het eremetaal: hij werd vierde. Meer informatie over tafeltennis in Nijkerk: www.reganijkerk.nl.