De handbalheren van BvB-Groep/HV Voice hadden in de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag geen kind aan tegenstander Lelystad. De ploeg boekte met 25 – 8 een eenvoudige en ruime zege.

Voice opende gretig, maakte een paar mooie doelpunten en hield de eerste tien minuten het doel schoon. Zo werd al snel een ruime voorsprong gepakt. Halverwege de eerste helft werd wel duidelijk dat het een gemakkelijke avond zou worden. De score werd met goed aanvalsspel snel opgevoerd en bij rust stond Voice al op een 15-3 voorsprong.

In de tweede helft nam Voice gas terug en was de ploeg een stuk slordiger. Lelystad kwam wat vaker tot scoren, terwijl bij Voice de scherpte ontbrak en er vaker gemist werd. Zonder zich echt te hoeven inspannen werd Lelystad met een groot verschil aan de kant gezet.

Verslag: Dieter Bakker