Is zwerfvuil ook voor u een doorn in het oog? Doe dan mee met de Landelijke Opschoondag op zaterdag 24 maart 2018 samen met uw gezin en/of de buren de handen uit de mouwen steken om uw straat weer schoon te maken! Indien u op deze dag niet mee kunt doen, kunt u zich aanmelden voor een andere dag.

Om de actie tot een succes te maken zijn veel handen nodig. U kunt zich aanmelden voor deze actie bij de gemeente Nijkerk t/m 14 maart 2018. Het aanmeldingsformulier staat op de website van de Gemeente Nijkerk. Veel scholen en organisaties doen al mee. De gemeente Nijkerk kan zorgen voor: afvalprikkers, afvalzakken, handschoenen en voor het afvoeren van het verzamelde afval. Volwassenen en kinderen kunnen een veiligheidshesje lenen van de gemeente.

In Nijkerk doen wij overigens meer dan het opruimen van zwerfafval. De gemeente Nijkerk ondersteunt ook andere initiatieven in andere perioden van het jaar om de leefomgeving te verbeteren.
Voor informatie over de Landelijke Opschoondag en dit initiatief kunt u terecht bij Ronald van ’t Hazeveld. Bij hem kunt u ook terecht voor meer informatie over het programma en de organisatie kunt u terecht bij Ronald van ‘t Hazeveld via telefoonnummer 14 033.

U kunt zich eenvoudig online aanmelden via onderstaande link.