2018 is het Jubilemjaar van de Jeu de Boules vereniging De NijeBoulers. Er staan een aantal toernooien op het programma waarvan de eerste het onderlinge toernooi was. De vereniging telt op moment 172 leden waarvan diverse leden die ook meedoen met Nationale Wedstrijden. Dan gaan ze gekleed in de kleding die gesponsord is door hoofdsponsor BREEGINK machineverhuur en Onderhoudswerkzaamheden.

Aan dit toernooi deden 76 leden mee waaronder ook Janny Hendriksen – Oostereng het oudste lid in de leeftijd van 88 jaar.Tussen de wedsrtrijden door kon men genieten van de heerlijke gerechtjes, terplekke klaargemaakt door Wijnand Koot, eigenaar van BIG GREEN EGG catering en Workshops.

Er werd fanatiek gestreden om de eerste prijs die gewonnen werd door het team van: Corry v.d. Huure- van Schaik met Gerda Bokkers van Mispelaar en Henk Bokkers. Op de tweede plaats eindigde, Bert v.d. Pol met Jan van Driel en Kees Bosveld. Met de derde prijs gingen Gunst Berghuis met Harmie Wagenaar – de Gunst en Jan v.d Veer naar huis. Het volgende toernooi staat gepland op 26 mei.

Bron en Foto’s: Harry Koelewijn