Zaterdag 20 mei werden de finales van de clubkampioenschappen voor de junioren en de senioren gespeeld. Spannende wedstrijden kreeg het publiek te zien want een ieder was aan elkaar gewaagd bij deze beslissende partijen.

Vanaf 10 mei werden er op de woensdag – en vrijdagavond wedstrijden gespeeld door de jeugd en de senioren. Zaterdag 20 mei kwamen alle finalisten in sportcomplex De Slag tegen elkaar uit. Dit had zinderende partijen tot gevolg. Veel 3 setters moesten gespeeld worden om tot een winnaar te komen. In het sportcafé werden uiteindelijk alle winnaars gehuldigd en namen Bart Wuijster,

Rosa de Jong en Tessa van Blankers bij de jeugd en Christiaan Doornekamp, Saskia Visser en Stan Kelder bij de senioren de kampioensbeker mee naar huis. Ter afsluiting van deze enerverende wedstrijden stond de barbecue klaar. Enkele leden kregen daar weer energie van en speelden nog een partijtje midgetgolf, jeu de boules of voetbal. Het bleef nog lang gezellig op het buitenterrein van  sportcafé De Slag. Badmintonclub Hoevelaken kan terugkijken op een geslaagd toernooi.