SPECIALE ACTIEWEEK VAN 26 TM 30 MAART BIJ ELECTROWINKEL JOHAN VAN DE VEEN
De glasvezelcampagne is bijna afgelopen! Wilt u snel internet via glasvezel, sluit dan voor Pasen en uiterlijk op 3 april een abonnement af bij één van de 5 providers (Solcon, Kliksafe, Caiway, WeServe of Cbizz). Wij zitten namelijk nog steeds niet op 50% aanmeldingen, alleen dan gaat het door. 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om een keuze te maken. De ambassadeurs van de Schoolstraat kunnen u daarbij helpen. In de week van maandag 26 t/m vrijdag 30 maart organiseren wij samen met Elektrowinkel Joh. v.d. Veen aan de Schoolstraat 37a, speciale aanmeld en inschrijfavonden.

U bent in deze actie week, elke dag overdag en in de avond van 19.00 – 21.00 uur van harte welkom bij Elektrowinkel Joh. v.d. Veen. De koffie staat klaar, en u kunt dan samen met een deskundige een weloverwogen keuze maken.

Als u al een abonnement heeft afgesloten, hoeft u niets meer te doen, alleen uw omgeving misschien te motiveren dat glasvezel echt nodig is in deze moderne tijd. School, werk, kleinkinderen, zorg aan huis, thuisbankieren en robots vragen allemaal om snel internet. Ook kan de waarde van uw huis toenemen als er glasvezel aanwezig is. Het is nu of nooit! Dus kom in actie en sluit deze actieweek een abonnement af!