Rijkswaterstaat houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het project A28/A1 knooppunt Hoevelaken. De minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het Ontwerptracébesluit (OTB) en Ontwerpsaneringsbesluit (OSB) A28/A1 knooppunt Hoevelaken vastgesteld. Procedure, lucht, geluid en natuur zijn vier belangrijke thema’s. Over deze thema’s heeft Rijkswaterstaat korte animaties gemaakt. In enkele minuten per thema krijgt u de belangrijkste informatie die u helpt bij het lezen en begrijpen van het OTB/MER en OSB. Alle animaties vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/hoevelaken.

 

Informatiebijeenkomsten

Rijkswaterstaat organiseert vijf informatiebijeenkomsten om de plannen voor het knooppunt Hoevelaken verder toe te lichten. Er zijn verschillende stands met informatie waar inhoudelijk deskundigen klaar staan om uw vragen te beantwoorden. De bijeenkomsten zijn steeds van 19:00 uur tot 21:00 uur. U kunt op elk tijdstip binnenlopen en u hoeft zich niet vooraf aan te melden. U bent van harte welkom op de volgende momenten en locaties:

 

Datum             Locatie                                                           Adres

11 okt.             Zalencentrum Houtrust                         Heideweg 23, Hooglanderveen

15 okt.             Bilderberg hotel De Klepperman           Oosterdorpstraat 11,  Hoevelaken

18 okt.             Congrescentrum De Schakel                Oranjelaan 10, Nijkerk

1 nov.            Zalencentrum Concordia                      Kerklaan 3, Hoogland

 

Meer informatie op de projectwebsite

De hoofdlijnen van het project en de effecten daarvan op de nieuwe projectwebsite www.knooppunt-hoevelaken.nl. Op dit externe platform krijgt u alle informatie duidelijk en interactief gepresenteerd vanuit de directe omgeving van het project; geïllustreerd met beelden van de huidige situatie en impressies van de toekomstige situatie.