Gflex uit Putten is deze week verhuisd naar Nijkerk. Het snelgroeiende ICT-bedrijf betrekt het bedrijfspand aan de Watergoorweg 104 C. Gerwin Eersen, eigenaar van Gflex over de verhuizing: “Ik vond de beslissing om naar Nijkerk te verhuizen best moeilijk omdat we nog steeds klanten hebben die af en toe even langskomen voor een reparatie in Putten. We hebben veel panden bekeken in Putten, maar we hebben uiteindelijk een modern kantoor gevonden in Nijkerk waar we volop kunnen groeien. We hebben onze beide locaties in Putten en Nijkerk nu samengevoegd. En als ik kijk naar hoe we er nu bij zitten ben ik toch vooral heel erg blij!”

 

Grote ambities in een nieuw jasje

Dat het bedrijf uit Putten blaakt van ambities blijkt niet alleen uit de verhuizing. Het lanceert op één dag, naast haar verhuizing, nog twee grote vernieuwingen. Een compleet nieuwe huisstijl én nieuwe website. Gerwin: “Alle zaken die we nu lanceren zijn onderdeel van een groter plan dat we nauwgezet uitgewerkt hebben. Gflex is aan het professionaliseren. We hebben ons team uitgebreid. De huisstijl volledig vernieuwd. Onze website compleet anders opgezet zodat zowel de ZPP-ers als ICT-managers weten wat ze aan Gflex hebben. We willen dat over 2 jaar alle ondernemers in deze regio ons weten te vinden en kiezen voor de snelle service van Gflex.”

 

ISO-normering, NEN certificering en AVG ready

“Bedrijven staan tegenwoordig voor grote uitdagingen”, vervolgt Gerwin. “Met name op het gebied van IT-beveiliging. We verzamelen allemaal veel data, nieuwe wetgeving verplicht bedrijven om hier zorgvuldig mee om te gaan. Daar kan ook bijkomen dat bedrijven moeten werken volgens bepaalde normeringen. Als ICT-bedrijf hebben we volop ingezet op de nodige certificeringen. We kunnen dankzij onze ISO-normering en NEN-certificering bedrijven helpen die hier behoefte aan hebben.” Ook helpt het bedrijf ondernemingen met het voldoen aan de nieuwe AVG-wetgeving.