Op zaterdag 13 mei, de dag vóór Moederdag, organiseert de Lions Club Hoevelaken voor de negende keer de inmiddels traditionele verkoop van de Hollandse Witte Asperge voor het goede doel op de Brink in Hoevelaken. 

Daar worden niet alleen prachtige asperges verkocht maar worden ook complete aspergepakketten aangeboden met daarin alle ingrediënten voor een heerlijk aspergemaal voor vier personen (asperges, beenham, eieren en saus), desgewenst met een heerlijk bijpassende fles witte wijn. Ook treft u in het pakket een aantal aspergerecepten aan van chef-koks van gerenommeerde restaurants zoals De Librije in Zwolle en de Salentein in Nijkerk. Verder wordt weer heerlijke aspergesoep van Steltenpool en hartige asperge/ham snacks van Toebast aangeboden die ter plaatse ook kunnen worden geproefd!

De aspergepakketten en verdere toebehoren zijn nu al te bestellen via de website van het Asperges Festival www.aspergesfestival.nl en straks ook in Hoevelaken bij de mede sponsoren van deze actie AH op vrijdag 5 mei en JUMBO op zaterdag 6 mei, waar u bij het Lions-stalletje uw bestelling kunt plaatsen.

3 gangen Aspergediner bij “De Klepperman”

Op zaterdagavond 13 mei organiseert de Lions Club samen met Bilderberg Hotel/Restaurant “De Klepperman” een heerlijk 3 gangen Aspergediner. Vooraf worden de gasten ontvangen met een heerlijk aperitief. Uiteraard staat tijdens het diner de Hollandse Witte Asperge centraal in de gerechten. Couverts zijn te reserveren via de website van het Asperges Festival www.aspergesfestival.nl voor de prijs per persoon van slechts € 36.50!

Doel van de actie

De opbrengsten van deze acties zijn dit jaar bestemd voor de stichting “Het Vergeten Kind” (www.hetvergetenkind.nl). Het doel van deze stichting is om het welzijn te verbeteren van kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Op lokaal niveau worden de geweldige activiteiten ondersteund van 2 Hoevelakense vrijwilligsters Leonie Matszat en Miranda Rutten. In het jongerencentrum Blits verzorgen zij wekelijks activiteiten voor jongeren in Hoevelaken die moeite hebben om in een grotere groep te functioneren.

Meer informatie over activiteiten van Lions Club Hoevelaken is te vinden op www.lc-hoevelaken.nl.