Op 31 januari 2019 zal de tweede editie van het JOC – Jonge Ondernemers café – plaatsvinden in Nijkerk. Het JOC is een bijeenkomst eens in de drie maanden van ondernemers die niet ouder zijn dan 30 en hun passie voor ondernemen willen delen en graag andere jonge ondernemers leren kennen.

Het idee? Jonge ondernemers leren kennen, een drankje doen en samen praten over koetjes, kalfjes en ondernemen. Gestart als initiatief van twee jonge ondernemers die meer in contact wilden komen met andere jonge ondernemers om samen te praten over de passie en uitdagingen. 

Het eerste JOC was georganiseerd in Putten op 29 November 2018. Op deze eerste avond waren al meer dan 20 jonge ondernemers aanwezig. In eerste instantie was het afwachten wat de reacties zouden zijn en of er een tweede editie georganiseerd zou gaan worden. Ondertussen is die twijfel helemaal weg. Tijdens de eerste editie waren de reacties van de aanwezige ondernemers zo enthousiast dat er wel een tweede editie georganiseerd moest worden. Waarom het eerste JOC zo geslaagd was? “ondernemers houden nou eenmaal van ondernemers.” Aldus Eimke Jansen. 

Benieuwd naar de tweede editie van het JOC? Meer informatie of gratis inschrijven kan via www.mandelo.nl/joc.