Ziekenhuis St Jansdal organiseert in samenwerking met Borstkankervereniging Nederland op donderdagavond 5 april 2018 de partneravond ‘Help! Borstkanker (gehad)’. Het doel van de avond is het delen van ervaringen rondom borstkanker. De bijeenkomst vindt plaats in het ziekenhuis. (Ex)borstkankerpatiënten en hun partners zijn van harte welkom.

Tijdens de avond zullen psycholoog Alex Bos en overgangsconsulente en hormoonspecialiste Monica Wijers een lezing geven. Daarnaast kunnen (ex)borstkankerpatiënten en hun partners workshops volgen waarbij wordt ingegaan op de gevolgen van borstkanker. Vervolgens is er gelegenheid om daarover door te praten. Ook de coördinerend oncologieverpleegkundigen en de geestelijk verzorger zullen deze avond aanwezig zijn.

De avond duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur en vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis (route 1.03). De bijeenkomst is gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Dit is mogelijk via www.stjansdal.nl/voorlichting. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met coördinerend oncologie verpleegkundige Gerda Kroon (0341 – 463851) of Annegreeth Hamstra, mammacareverpleegkundige (0341-463981)