Donderdag 18 mei heeft de stichting Hello You haar eerste lustrum gevierd met een groot feest op het Engelse Plein bij Kade 10. Bij die gelegenheid ontving de organisatie een bedrag van 925 euro van de Rabobank Randmeren als bijdrage in de kosten. Anne en Damon van De Postkamer mochten de cheque in ontvangst nemen.

Er was eerst een receptie voor genodigden en vervolgens barstte het feest los. Verschillende Nijkerkse organisaties hielpen mee om het Lustrum Festival tot een enorm succes te maken door menskracht en materiaal te sponsoren. Onder andere dweilorkest De Turfstampers, de rockband Ritn Ditn en de Toppers traden belangeloos op. Tijdens het festival waren er diverse activiteiten als schminken, een snoezelhoek, goochelaar, fotospiegel, een picknickplek en de silent disco van ID-DJ. Ook de wethouders Klein en Aboyaakoub waren aanwezig.

Stichting Hello You organiseert sinds 2012 zo’n 6 keer per jaar een ontmoetingsavond of dagje uit voor mensen met een verstandelijke beperking. Meer informatie is te vinden via de website www.helloyounijkerk.nl.

Bron en foto Kees van den Heuvel