Vaak ligt het zo dicht bij, dat je het over het hoofd ziet
Co-Creatie Buro is het reclamebureau van Nijkerk voor visuele marketing en communicatie. Co-Creatie Buro biedt een gratis Online Brainstorm voor het verbeteren van de marketing communicatie activiteiten. Brainstormen in een vergaderruimte kent verschillende ongemakken; dominante deelnemers, terugkomende ideeën of een ongestructureerd proces. Uit onderzoekt blijkt dat bijna zeven op de tien deelnemers betere ideeën heeft als een brainstorm niet in een vergaderzaal of ‘op de hei’, maar gewoon achter zijn computer plaatsvindt.

Soms moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt

Nu de economie weer aantrekt blijven bij veel bedrijven uitdagingen op de plank liggen. Gewoonweg omdat er geen tijd voor is. Of de gegronde reden; daar ligt onze prioriteit nu niet. Dit wil Co-Creatie Buro doorbreken met een beknopte en vrijblijvende brainstorm. Juist omdat het steeds belangrijker wordt om je doelgroep/ klant te betrekken bij jouw bedrijf. Bijvoorbeeld met video’s, aansprekende afbeeldingen en een sterk verhaal.

Tijdens de Online Brainstorm denkt het reclamebureau mee in allerlei soorten communicatie- uitdagingen. Van groot tot klein. Er worden bijvoorbeeld praktische tips en adviezen gegeven over welke mediamiddelen ingezet kunnen worden; hoe er meer uit een direct mail gehaald wordt en hoe een bedrijf zich sterker kan positioneren. Maar ook “waarom heeft mijn huidige flyer geen effect?” Of “waarom staat mijn concurrent hoger in Google?”

Georganiseerde creativiteit

Met de online brainstormtool komt er georganiseerde creativiteit in jouw bedrijf. Co-Creatie Buro brengt de uitdaging(en) in kaart en zoekt zo veel mogelijk oplossingen. Deze worden gefilterd tot een advies; met nieuwe invalshoeken, goede resultaten en veel informatie/ideeën in een korte tijd. Tot hier is de brainstorm gratis, daarna is de keuze vrijblijvend of er een offerte of voorstel wordt gemaakt.

Benieuwd wat Co-Creatie Buro kan betekenen voor jouw organisatie?

Plan de online brainstorm