Goedkoper uw kerstkaarten versturen & het goede doel steunen? Dat kan nu met de kerstpostactie! Binnen heel Nederland kunt u nu via de kerstpostactie van de Hervormde Kerk in Hoevelaken uw kerstkaart voor slechts € 0,68,-  verzenden. Terwijl een reguliere (december-) postzegel € 0,73,- kost. Dit is mogelijk doordat lokale post deels door vrijwilligers wordt bezorgd. 

De opbrengst van de actie is volledig bestemd voor het goede doel. Het goede doel is dit jaar het werk van Gerda en Gerben Budding in DRC Congo. Meer informatie over het werk dat zij doen kunt u terugvinden op de website www.woordvoorhethart.nl.

Hoe doet u mee? Deponeer uw kaarten met adres in een plastic zakje in de bussen bij de Jumbo en Albert Heijn in Hoevelaken. U hoeft geen postzegel te plakken maar kunt het totale bedrag van de postzegel(s) in het zakje doen. Wilt u de zakjes niet te vol doen in verband met de grootte van de opening van de bus? De bussen staan er van 7 december t/m 21 december 17:30u.

Prijzen:

• Binnen Nederland (t/m 50 gram): € 0,68
• Buiten Nederland (t/m 20 gram): € 1,33

Natuurlijk kunt u als organisatie ook mee doen. Grotere aantallen kerstkaarten komen we dan ook gratis ophalen. Voor meer informatie kunt u mailen naar kerstpostactie.hoevelaken@gmail.com.