De politie onderzoekt een woninginbraak in de omgeving van de Ooievaarshof in Nijkerk. De inbraak is gepleegd tussen vrijdag 3 augustus 2018 14:00 uur en dinsdag 7 augustus 2018 14:00 uur. De daders kwamen binnen via het keukenraampje. Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend. Getuigen worden opgeroepen of ze iets hebben gezien. De politie stelt de volgende vragen: 

 

Heeft u rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Heeft u rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?

Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Politie Veluwe Vallei Noord,
Tijmen Steenbeek
Telefoon: 0900-8844

BVH nummer: 2018355817