De heren van Flevo hadden nog een wedstrijd in te halen in Arnhem. Deze werd eerder dit seizoen afgelast na de vondst van asbest in zwembad Valkenhuizen in Arnhem. Na onderling overleg was er afgesproken om de wedstrijd op donderdag 11 januari in te halen. De heren van Flevo werden opnieuw gecoacht door Corné van der Tang.

De eerste periode was al meteen voor de thuisploeg, ENC wist als eerste 2 keer te scoren. Ruben van den Bor opende de score voor Flevo en bracht de stand op 2-1. Hierna wist de thuisploeg veel te scoren, tot wel 4 keer toe. Robert Koelewijn sloot de periode af met de 6-2 in het voor van ENC.

De tweede periode werd geopend door Jelmer Kooy, tot 3 keer toe wist hij te scoren. De Arnhemse ploeg breidde daarna de voorsprong uit naar 9-5.

In de derde periode was de thuisploeg zeer scherp en ongeveer ieder kans werd omgezet naar een doelpunt. Ze liepen uit naar 14-5 voordat Flevo eindelijk weer wist te scoren. Mark Stolk wist te scoren voordat de thuisploeg weer verder ging ging met doelpunten maken. De derde periode werd met 16-6 achterstand afgesloten.

Ruben van den Bor opende na een minuut de 4e in de laatste periode, het was 16-7. Hierna was ook de laatste periode compleet voor de tegenstander. De wedstrijd werd afgesloten een nederlaag van 21-7 voor de Heren van Flevo.

Doelpunten: Jelmer Kooy 3, Ruben van den Bor 2, Robert Koelewijn en Mark Stolk 1.

Verslag van Matthijs Jut