Dit seizoen is de JO10-2 een team dat is samengesteld uit voormalige JO9-1, JO9-2 en JO9-3 spelers. Een samengesteld team, maar waarin iedereen graag zich wilde verbeteren en de wil om het samen te doen hoog in het vaandel staat.

De reis die de jongens samen zijn begonnen was Willemieke Bouwer dan ook meteen opgevallen. Als Travel Counsellor weet zij alles van reizen. Een echte reisfanaat, die in haar ruim 15 jaar ervaring, zeer veel van de wereld heeft gezien.

Als persoonlijke reisadviseur heeft zij de reis van de JO10-2 een extra boost gegeven door de spelers te voorzien van een supergaaf trainingspak. Heeft u al een reis in gedachten? Klop dan gerust bij haar aan voor een persoonlijk advies. u kunt bij haar terecht voor allerlei soorten reizen. Luxe reizen, stedentrips, zonvakanties, wintersport, kampeervakanties, rondreizen, zakenreizen, groepsreizen, cruises, weekendjes weg: noem maar op. Zij zorgt ervoor dat u een scherp aanbod krijgt, zeker niet duurder dan elders. Daarbij kunt u service tot in de laatste puntjes verwachten. Willemieke Bouwer kan onder andere bereikt worden via https://www.travelcounsellors.nl/willemieke.bouwer

De snelheid waarmee Willemieke Bouwer reageerde om te sponsoren inspireerde ook Way2Drive. Bij Way2Drive weten ze dat iedere reis soepel en snel moet verlopen. Al ruim 7 jaar bewijzen ze dit keer op keer, door al meer dan 1200 leaseauto’s aan ruim 200 bedrijven geleverd te hebben. 

Way2drive kan naast de leaseauto’s ook de financiering voor u verzorgen. De filosofie is dat klantbehoeften altijd bovenaan staan en daarom is Way2drive meer dan alleen een leasebedrijf.
Om de reis van de JO10-2 maximaal te ondersteunen, hebben ze de dan ook de trainingstenues van de JO10-2 gesponsord. U kunt Way2drive onder andere bereiken via https://www.way2drive.nl/

Door de sponsoring van deze beide bedrijven stond bijna alles in de steigers om er een mooi seizoen van te maken. En wanneer je steigers of steigerbouwers nodig hebt, dan denk je automatisch aan Dejo Steigers.

DE organisatie die zowel in binnen,- als buitenland steigermateriaal levert en opbouwd voor prestaties op grote hoogte. En daarbij is een goed fundament, absolute noodzaak. Daarom vond Dejo Steigers dat de trainers van de JO10-2 uitgerust moesten worden met kleding die de trainers in staat stelt om net als DEJO Steigers prestaties op grote hoogte te kunnen leveren, waardoor de spelers zich in hun reis zo goed mogelijk kunnen blijven ontwikkelen. U kunt DEJO Steigers onder andere bereiken via https://dejosteigers.nl/.

Mede dankzij bovengenoemde inspanningen hebben (ondanks dat er bij de JO8/JO9 en JO10 geen standen bijgehouden worden) tot het terechte winterkampioenschap geleid, waarin de overwinningen in de eerste seizoenshelft aaneengeregen werden.

Foto’s: Lodi Schoon