Vanmiddag de wedstrijd tegen de koploper Eemdijk. Vanaf begin af aan waren de Diekers beter en kwamen na al een paar kansen te hebben gehad op voorsprong via een penalty. Vlak voor rust kreeg NSC een enorme kans via Van der Bult die op de keeper schoot.

Na de rust een wedstrijd die redelijk in evenwicht was met kansjes voor beide doelen. Ranzijn moest een paar keer handelend optreden om de 0-2 te voorkomen, maar ook Ruizendaal moest een paar keer zijn doel verdedigen om de gelijkmaker tegen te houden. In de slotminuut was Grovenstein heel dichtbij de gelijkmaker, maar de bal ging langs de verkeerde kant van de paal. Op basis van de tweede helft had NSC een punt verdiend. Eemdijk staat nu 3 punten los en kan volgende week kampioen worden.

Foto’s: Aalt Guliker.