Zoals elk jaar organiseert Buurtvereniging Appel-Driedorp op Hemelvaartsdag haar alom bekende “Dauwtrappen”. In alle vroegte wordt er op Hemelvaartsdag opgestaan om met de fiets te toeren door de eigen omgeving. De dauw nog in het gras, de vogels die ontwaken en geen mens die je onderweg tegenkomt, maken de fietstocht tot een prachtige ervaring.

Maar óók het fietsen op plekken waar je normaal gesproken niet snel zult komen, óf op deze dag speciaal zijn opengesteld voor de deelnemers, maken de Dauwtraptocht bijzonder. Start- en eindpunt is Basisschool de Appelgaard, waar vanaf 06.00uur ’s morgens gestart kan worden. De tocht is 30 tot 35 kilometer lang en slingert door de prachtige omgeving rond Appel-Driedorp. Onderweg wordt je door de organisatie opgewacht met een lekker ontbijt. Eenmaal de buik vol, kan de tocht weer voortgezet worden. Als ook de laatste kilometers achter de rug zijn en je op het eindpunt aangekomen bent, staat daar een kop koffie of thee klaar en is er de mogelijkheid om nog even na te praten.

Meedoen? Dat kan! Kaarten kunt u tot en met 23 mei (tegen contante betaling) kopen bij het benzinestation van de familie Bast aan de Barneveldseweg 115. Deze kosten €3,50 per persoon en het ontbijt is hierbij inbegrepen.

Voor meer info (ook voor onze andere activiteiten) www.buurtverenigingappel-driedorp.nl