Sacha van ’t Pad Bosch is dinsdagmiddag op zijn school in het zonnetje gezet. De 8-jarige leerling nam vorige week deel aan het wereldkampioenschap Karten op het circuit van Le Mans in Frankrijk. Sacha was daar de jongste van meer dan 70 deelnemers in de mini-klasse. Hij reed een fantastisch toernooi en behaalde de A-finale. Ondanks motorproblemen in de pre-finale eindigde hij op de 21eplaats.

Op Daltonschool Corlaer zijn de races van Sacha met belangstelling gevolgd. Dinsdagmiddag werd Sacha op school gehuldigd. De hal stroomde vol met leerlingen en ook zijn ouders en andere familieleden waren erbij. Sacha vertelde wat er allemaal komt kijken bij het racen en alle groepen hadden vragen bedacht die Sacha beantwoordde. Aan het eind showde Sacha zijn gewonnen prijs en kreeg hij een groot applaus van alle kinderen van de school.

Daltonschool Corlaer is de enige Daltonschool in Nijkerk en omgeving en heeft momenteel 220 leerlingen. Voor meer informatie over Daltonschool Corlaer kunt u contact opnemen met directeur Marit Philip via 033-2461219 of directie@daltonschoolcorlaer.nl. De school is ook te vinden op www.facebook.com/daltonschoolcorlaer.

Foto’s: Harry Koelewijn