Woensdag 21 februari: Een fris voorjaarsstuk

Om het voorjaar al een beetje in huis te halen, kan men een halfhoge ronde glazen vaas met voorjaarstakken bekleden en vullen met voorjaarsbloemen.

Men kan kiezen uit takken van kronkelhazelaar, wilgenkatjes, forsythia, bosbes of kersenbloesem. Voor de voorjaarsbloemen kan men bijvoorbeeld tulpen, ranonkels, anemonen of blauwe druifjes gebruiken. De keuze voor takken en bloemen kan men doorgeven bij aanmelden. Deze takken en bloemen liggen dan klaar bij aanvang van de workshop.
Men dient zelf een onderschaal met opstaande rand, scherp mesje, draadtang en snoeischaar mee te nemen. Voor het vervoer en als bescherming tegen de kou is een doos of kratje en een vuilniszak handig.

Tijd: 19.30 uur – ca 22.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur

Locatie: werkplaats Hogebrinkerweg 45 in Hoevelaken.
Kosten: Voor leden van Groei & Bloei: €22,00 p.p., niet-leden: €26,50, inclusief koffie of thee en een traktatie.

Voor informatie en aanmelden: bloemschikkenbijgroeienbloei@gmail.com of 06-40903656 Vera de Boer

Vrijdag 23 februari: Een low-budget workshop: voorjaarskrans maken

Op vrijdagochtend 23 februari kan men bij Vera de Boer een mooie voorjaarskrans komen maken. Er zijn voldoende takken aanwezig. Men kan eventueel de krans versieren met voorjaarsbolletjes. De krans is heel geschikt om op te hangen. Met een windlicht en kaars erin op een onderbord ziet het er ook gezellig en lente-achtig uit.

Men dient zelf een scherp mesje, draadtang en snoeischaar mee te nemen. Indien gewenst, neemt men zelf nog potjes met voorjaarsbolletjes en/of een onderbord en windlicht mee.

Tijd: 9.30 uur – ca 12.00 uur, inloop vanaf 9.15 uur

Locatie: werkplaats Hogebrinkerweg 45 in Hoevelaken.
Kosten: Voor leden van Groei & Bloei: €6,00 p.p., niet leden € 7,50 p.p, inclusief koffie of thee en een traktatie.

Voor informatie en aanmelden: bloemschikkenbijgroeienbloei@gmail.com of 06-40903656 Vera de Boer