Op maandagmiddag 8 mei 2017 organiseert Amaris Dagcentrum Nijkerkerveen een bingo onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn leuke prijzen te winnen. Belangstellenden zijn van harte welkom!

Sponsors

De vorige bingo van begin dit jaar was een groot succes, daarom organiseert het Dagcentrum opnieuw een dergelijke leuke activiteit. De bingo van 31 januari kwam tot stand dankzij de medewerking van een groot aantal sponsoren: Diaconie Hervormde gemeente Nijkerkerveen, Platvorm Nijkerkerveen, SPAR Worst, A.J. Pieper Tuinonderhoud en Renovatie, Bloemisterij A. Ham, AT Haarstyle, Tweewielercentrum E. van Bloemendaal vof, Hendriksen Kipspecialiteiten, Bast de Plantgigant, Ekris BMW en MINI, Woudenberg Auto’s BV, Eierhandel W. v.d. Bunt V.O.F. Nijkerkerveen, Hijwegen’s Witgoed- en Electro- Service en Oeben Woonservice.

Over Dagcentrum Nijkerkerveen

Dagcentrum Nijkerkerveen is een plek waar thuiswonende ouderen uit de omgeving Nijkerkerveen, Holkerveen en Nijkerk terecht kunnen voor dagbesteding in de vorm van ontspanning, training, ontmoeting, activiteiten, een maaltijd, verzorging en begeleiding. Een plek waar ouderen op een zinvolle en gezellige manier invulling kunnen geven aan hun dag.

Locatie en aanmelden

Dagcentrum Nijkerkerveen is gevestigd aan de Nieuwe Kerkstraat 64. De bingo vindt plaats van 13.30 – 16.00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan tot 2 mei door op maandag, dinsdag of donderdag te bellen naar 06-13776980 of te mailen naar: dagcentrum.nijkerkerveen@amaris.nl.