Op vrijdagavond 9 juni organiseert de Lionsclub Nijkerk een wijnproeverij voor dames: Babbelen met bubbels. De plaats waar de wijnproeverij wordt gehouden is een unieke locatie en de organisatie heeft ervoor gekozen om de plek geheim te houden. De wijnproefplaats zal kort voor het evenement bekend worden gemaakt via social media en e-mail aan de deelnemers.

Op de avond zelf zullen tips op het Plein in Nijkerk leiden naar de locatie. De locatie is op loopafstand van het Plein en men kan fiets en auto gratis parkeren. De wijnproeverij is in samenwerking met Wijnhandel & Slijterij De Moor. Tijdens het evenement zijn wijnen te proeven en er is een verloting voor het goede doel, een dagje uit voor de gasten en vrijwilligers van Hello You. Veel ondernemers in de regio helpen mee om de avond tot een succes te laten zijn door prijzen voor de verloting te sponsoren en te doneren voor de goodiebag. Zo is er is bijvoorbeeld een Cortina damesfiets te winnen die avond en bijvoorbeeld een Nutribullit. Ook zijn er prijzen in de vorm van waardecheques voor beautybehandelingen, massages en diners. De te proeven wijnen zijn allemaal te bestellen. Een bestelling van een doos wijn levert geld op voor het goede doel en de besteller ontvangt een rijkgevulde goodiebag. Entreekaarten zijn te koop via Passepartout Nijkerk en Wijnhandel & Slijterij De Moor. Reserveren kan via info@passepartout-nijkerk.nl.

Dat Babbelen met bubbels 2017 op een geheime locatie is levert op social media veel speculaties op. Via bijna 200 reacties op Facebook is al geprobeerd om de locatie te raden. Tot nu toe is dit nog niet gelukt en blijft de wijnproefplaats geheim. Degene die de exacte locatie weet te raden ontvangt gratis 2 entreekaarten.