Binnenkort gaat de Avondvierdaagse in Hoevelaken voor de 38e keer van start. Van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni zal een groot aantal wandelaars op pad gaan voor een mooie wandeltocht van vier achtereenvolgende avonden door Hoevelaken en haar omgeving. 

De inschrijving voor deelname aan de Avondvierdaagse is mogelijk op woensdag 17 mei van 14.30 tot 15.30 uur en op vrijdag 19 mei van 19.00 tot 20.00 uur in Dorpshuis De Stuw, De Brink 10a, 3871 AM Hoevelaken. De kosten voor deelname aan de Avondvierdaagse bedragen per persoon Є 5,00 (inclusief herinnering). Inschrijven op de eerste loopavond is helaas niet mogelijk. Houders van wandelboekjes worden vriendelijk verzocht deze op de eerste wandelavond in te leveren op het startbureau bij Angie Methorst.

Intocht

Bert v/d Bunt, voorzitter van de Avondvierdaagse: “We hebben voor de feestelijke intocht op vrijdagavond twee muziekkorpsen gecontracteerd: het Nijkerks Stedelijk Fanfare Orkest uit Nijkerk en Door Wilskracht Sterk uit Achterveld. De intocht op de vrijdagavond wordt in 2017 weer gestart vanaf Euretco. Wij zijn zeer verheugd dat Euretco haar faciliteiten weer beschikbaar heeft gesteld aan de Avondvierdaagse. Met fanfaremuziek, applaus, bloemen, snoep en cadeaus zullen de wandelaars in één lang lint feestelijk over de Wiekslag en de Brink worden geleid.”

Bron en Foto: Gerrit Steen.
Bekijk de rest van dit item in De Stad Nijkerk of op www.stadnijkerk.nl
Het is NIET toegestaan om een kopie van dit verhaal op een andere website te plaatsen!